Μαριαγάπη Ξυπολιά για χωρισμό με Αιμιλιάνο Μάρκου: «Έχουν συμβεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό»

«Όσες φορές προσπαθείς να σώσεις κάτι, γίνεται λίγο χειρότερο αν δεν υπάρχει ίδια προσπάθεια κι από τα δύο άτομα»

Πριν λίγες μέρες μέσα από το “Πρωινό μας” γνωστοποιήθηκε ο χωρισμός του Αιμιλιάνο Μάρκου και της Μαριαγάπης Ξυπολιάς, δύο χρόνια αφότου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο GNTM. Η Ξυπολιά μίλησε στο “Happy Day” για την απόφαση χωρισμού και τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση των δύο μοντέλων.

Η Μαριαγάπη ανέφερε πως η απόσταση που είχαν μεταξύ τους λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων έπαιξε σημαντικό ρόλο και θεωρεί πως ο χωρισμός τους έγινε για καλό. «Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτήν την περίοδο. Γενικά έχουν συμβεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Η απόσταση έπαιξε σίγουρα πολύ ρόλο. Όταν είχα φύγει για την Κίνα μισό χρόνο, είχαμε περάσει διάφορες φάσεις, αλλά το δουλέψαμε. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα εγώ δεν ήθελα να καταλήξει έτσι. Όλα για καλό πιστεύω ότι γίνονται».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariagapi (@mariagapi)

Επιπλέον, ανέφερε πως είχαν αρχίσει να κουράζονται με τις προσπάθειες που έκαναν ώστε να είναι ζευγάρι και ότι δε σκοπεύει να διαγράψει σύντομα τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μια σχέση από απόσταση σίγουρα δεν είναι εύκολη. Θέλει θέληση κι από τους δύο. Την είχαμε τη θέληση για πολύ καιρό, αλλά σιγά σιγά αρχίσαμε να κουραζόμαστε κι οι δύο. Όσες φορές προσπαθείς να σώσεις κάτι, γίνεται λίγο χειρότερο αν δεν υπάρχει ίδια προσπάθεια κι από τα δύο άτομα. Οπότε καταλαβαίνεις πως σιγά σιγά διαλύεται αυτό. Θέλουμε διαφορετικά πράγματα κι από τη δουλειά μας κι από τα προσωπικά μας. Οπότε αυτό κάνει clash κι έπαιξε ρόλο και το timing κι η πίεση που φάγαμε από τη δημοσιότητα, όταν βγήκαμε από το GNTM. Ήμασταν μαζί 2 χρόνια. Δεν είναι κάτι απλό να τον διαγράψεις. Δεν βρίσκω νόημα να διαγράφω φωτογραφίες. Ίσως κάποια στιγμή το κάνω, όταν το νιώσω».

 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed