Μαρία Τζομπανάκη: «Θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν»

«Η Καλλιόπη είναι πληθωρική σαν ρόλος, στη σειρά βάζω και δικές μου ατάκες»

Καλεσμένη στη φετινή πρεμιέρα του “The 2night Show” βρέθηκε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και για τις προσωπικές της επιλογές, κάποιες από τις οποίες κρίνει ως λανθασμένες.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς “Σασμός” αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε μετακομίσει στην Αμερική λέγοντας πως «Ωραία είναι η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπάει τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Περνούσα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί, ήθελα να έρθω εδώ». Επεσήμανε μάλιστα οτι σε μία σχέση μπαίνουν εξαρχής κάποιοι κώδικες ανάμεσα στους ανθρώπους κι έτσι καταλήγει πως «Σε μια σχέση, όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο πράγμα που έκανα ήταν να φύγω από την πατρίδα μου και από τον γιο μου».

Όσον αφορά την εξoμολόγησή της για τα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της, η Μαρία Τζομπανάκη διευκρίνισε πως αφορούν ζητήματα της προσωπικής της ζωής που κατά συνέπεια επηρέασαν και την επαγγελματική. «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, τα έχω μετανιώσει. Όχι επαγγελματικά, προσωπικές επιλογές. Αυτές οδηγούν και σε κάποια επαγγελματικά. Δεν έκανα κάποια πράγματα, γιατί φοβόμουν. Έχασα χρόνο, όμως αυτό είναι το δικό μου οικοδόμημα και το αγαπώ».

Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα «Θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν. Άργησα μετά, να μάθω. Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω, τόσα πολλά, που θα ήθελα να ζήσω άλλη μία ζωή. Και όταν υπολογίζω τον χρόνο, βλέπω ότι δεν μου φτάνει».

Η πρωταγωνίστρια του “Σασμού” αναφέρθηκε και στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί, λέγοντας ότι είναι πολύ κοντά στο να υλοποιήσει μία αλλά ακόμα δεν μπορεί να αποκαλύψει πολλές πληροφορίες. «Μου έχουν πει κάτι, συζητάω αυτόν τον καιρό, δεν κάνει να το πω, όμως θα το μάθετε σύντομα. Νομίζω ότι θα το κάνω, είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι ένα project συναισθήματος και λόγου, μου πάει… Δεν έχουμε ολοκληρώσει την κουβέντα ακόμα, δεν ξέρω αν θα γίνει γιατί δεν έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο ακόμα» διευκρίνισε η Τζομπανάκη.

Όσον αφορά την επιτυχημένη σειρά του Alpha, η ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων πως «Η επιτυχία στη σειρά είναι, επειδή ασχολούμαστε με τη σκοτεινή πλευρά της Κρήτης. Είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, το βιβλίο, το σενάριο. Η Καλλιόπη είναι πληθωρική σαν ρόλος, στη σειρά βάζω και δικές μου ατάκες. Είναι πολύ ωραίο αυτό, είμαι ελεύθερη και με τιμά».

Επιπλέον, η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρθηκε με τρυφερότητα και στην οικογένειά της τονίζοντας ότι «Έχω εγγονό, δεν χωράει ακόμα στο στόμα μου. Μου φαίνεται μυθικό που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Είμαι σε μια σειρά που έχω γεννήσει δυο γενιές και είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Ο χρόνος για μένα είναι ο Ορφέας μου, ο Αχιλλέας μου και η Γεωργία μου. Το γύρας δεν μπορείς να το αποφύγεις είναι εδώ».


 


 


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed