Μαρία Καβογιάννη: «Φοβήθηκα πολύ στην πρώτη μου δραματική απόπειρα»

«Αυτό το επάγγελμα πολύ με παίδεψε σε σχέση με τη ζωή μου. Είπα πολλά όχι στη ζωή μου. Είναι δύσκολη αυτή η τέχνη. Πολλές φορές έχω κάνει λάθος»

Μιλώντας για την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής αλλά και τους διάφορους ρόλους στους οποίους έχει δώσει ζωή, η Μαρία Καβογιάννη, που φέτος πρωταγωνιστεί στις σειρές “Maestro” και “Μια Νύχτα του Αυγούστου” δε διστάζει να αποκαλύψει ότι φοβήθηκε στην πρώτη της δραματική απόπειρα.

«Είναι πολύ σημαντικές οι δραματικές δουλειές. Εγώ φοβήθηκα πάρα πολύ στην πρώτη μου δραματική απόπειρα, στον “Κόκκινο Κύκλο” του Κοκκινόπουλου. Το φοβόμουν γιατί ερχόμουν από την κωμωδία, και θα μπορούσε η φωνή μου να παραπέμψει σε κάτι πολύ κωμικό» ανέφερε αρχικά η Καβογιάννη. Συνεχίζοντας τη συζήτηση, τόνισε πως «Είχα πάρα πολλούς και καλούς συνεργάτες που με βοήθησαν. Νομίζω ότι όλοι ηθοποιοί μπορούν να τα κάνουν όλα, εάν τους δοθεί η ευκαιρία. Και στα δύο περνάω πολύ καλά, και στην κωμωδία και στο δράμα».

Επιπλέον, μιλώντας για την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ότι έχει πει πολλά “όχι” όλα αυτά τα χρόνια αλλά και ότι δε φανταζόταν τη διαχρονικότητα που θα είχε η “Ντόλτσε Βίτα”. «Τα παράτησα όλα λίγο πριν ξεκινήσει το “Ντόλτσε Βίτα” δεν ήξερα ότι θα έχει τέτοια επιτυχία και διαχρονικότητα… Αυτό το επάγγελμα πολύ με παίδεψε σε σχέση με τη ζωή μου. Είπα πολλά όχι στη ζωή μου. Είναι δύσκολη αυτή η τέχνη. Πολλές φορές έχω κάνει λάθος» είπε χαρακτηριστικά.

Η Καβογιάννη σχολίασε μάλιστα το πώς γινόταν αντιληπτή η επιτυχία ενός σίριαλ παλαιότερα, που δεν στηριζόταν αποκλειστικά στα νούμερα τηλεθέασης. «Η επιτυχία του τότε δεν ήταν όπως τώρα, δεν είχαμε τις θεαματικότητες, δεν υπήρχαν social media. Κατάλαβα την επιτυχία με τις επαναλήψεις. Όταν κάνεις μία μεγάλη επιτυχία νιώθεις στο μυαλό σου υποχρεωμένος να την επαναλάβεις στο επόμενο βήμα σου. Δεν είναι πάντα εύκολο» ανέφερε η ηθοποιός.


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed