Μάνος Γαβράς: «Έχω πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα που παρότι δεν την έχω ζήσει πολύ»

«Έχω δικλείδα ασφαλείας για να μην νιώθω άσχημα με τους αποχωρισμούς. Τα κάνω να φαίνονται όλα πολύ φυσιολογικά»

Ο Μάνος Γαβράς μίλησε στην εκπομπή “Ελένη” σχετικά με τους μηχανισμού άμυνας που χρησιμοποιεί ώστε να μη δένεται με ανθρώπους αλλά και στην αδυναμία που έχει στη μητέρα του παρόλο που «δεν την έχω ζήσει πολύ» όπως ανέφερε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας, αυτήν την περίοδο δραστηριοποιείται σε μια σειρά βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που γυρίστηκε στο Ισραήλ. Τόσο οι υποχρεώσεις του στην υποκριτική όσο και στα καταστήματα εστίασης που διαθέτει, δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται μόνιμα σε ένα μέρος κι έτσι προσπαθεί να μη δένεται συναισθηματικά με άτομα. «Γενικά στη ζωή μου και για επαγγελματικούς λόγους ταξιδεύω πάρα πολύ. Έχω δικλείδα ασφαλείας για να μην νιώθω άσχημα με τους αποχωρισμούς. Τα κάνω να φαίνονται όλα πολύ φυσιολογικά. Πολλές φορές όταν πήγαινα να δεθώ σε μια σχέση σκεφτόμουν ότι θα πρέπει να φύγω σε λίγους μήνες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γαβράς.

Επιπλέον, μιλώντας για τους γονείς του, τόνισε ότι η απώλεια του πατέρα του τον έχει κάνει να δυσκολεύεται κάθε φορά που πρέπει να αποχωριστεί τη μητέρα του, στην οποία μάλιστα δήλωσε πως έχει αδυναμία. «Από τότε που έχασα τον πατέρα μου, μου είναι πιο δύσκολο όταν αποχωρίζομαι την μητέρα μου. Έχω πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα που παρότι δεν την έχω ζήσει πολύ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μάλιστα συμπλήρωσε ότι «Δεν πιστεύω σε αυτό που λένε ότι οι άντρες δεν κλαίνε. Έχω κλάψει πολλές φορές και είναι λυτρωτικό. Μπορώ να κλάψω αν νιώσω ότι πρόδωσα την ευκαιρία που είχα σε αυτή τη ζωή να κάνω πράγματα».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed