Μανώλης Παπακαλιάτης: Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποκαλύπτει

Πώς ήταν ως παιδί ο Χριστόφορος; Τι τον ενδιέφερε περισσότερο και ποια η σχέση του με το επάγγελμα του πατέρα του;

Στο TV Creta αποφάσισε να μιλήσει ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτης, και αποκάλυψε ότι ο γιος του από μικρό παιδί είχε έφεση προς τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, ο πατέρας του ηθοποιού τόνισε πως το καλλιτεχνικό κομμάτι το έχει κληρονομήσει από τη γιαγιά του. «Δεν μπορεί να μην είναι κάποιος γονέας υπερήφανος, όταν βλέπει τα παιδιά του να πηγαίνουν καλά. Ο Χριστόφορος από μικρός είχε μία κλίση στο καλλιτεχνικό κομμάτι, θεωρώ ότι κάτι πήρε από τη γιαγιά του, τη μητέρα μου, που ήταν ερασιτέχνης ζωγράφος».

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, υπήρξε στο παρελθόν αθλητικός παράγοντας στην Κρήτη, αν και σήμερα ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού και του επιχειρείν. Ωστόσο θυμήθηκε μία ιστορία με τον εαυτό του και τον Χριστόφοορο σε αγώνα ποδοσφαίρου λέγοντας πως «Δεν έχει ιδέα από αθλητισμό. Είχαμε πάει με φίλους σε ένα παιχνίδι το 1983, Ολυμπιακός – Πανελλήνιος κι είχα πάρει μαζί μου τον Χριστόφορο, αλλά δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Σηκώθηκε κι έφυγε».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed