Ο Μάξιμος Μουμούρης για τη «Γη της Ελιάς»: «Συνήθως αυτές οι ιστορίες δεν έχουν αίσιο τέλος…»

«Από όταν γεννήθηκε η πρώτη μου κόρη, μέχρι τώρα που μιλάμε άλλαζα πάνες, έκανα κρέμες, έστρωνα κρεβάτια, έπλενα. Τα έκανα ούτως ή άλλως γιατί έτσι έμαθα και να μεγαλώνω»

Στην εκπομπή “Ελένη” μίλησε ο Μάξιμος Μουμούρης, ο οποίος φέτος συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά “Γη της Ελιάς” και στην παράσταση «Ημέρα Κυρίου». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά του πλάνα όσο και στο γεγονός ότι έχει γίνει πατέρας.

Σχετικά με την πατρότητα, ο Μουμούρης δήλωσε ότι μέσα στο σπίτι του κάνει όλες τις δουλειές, αν και άργησε να συνειδητοποιήσει ότι έγινε γονιός. «Από όταν γεννήθηκε η πρώτη μου κόρη, μέχρι τώρα που μιλάμε άλλαζα πάνες, έκανα κρέμες, έστρωνα κρεβάτια, έπλενα. Τα έκανα ούτως ή άλλως γιατί έτσι έμαθα και να μεγαλώνω. Μεγαλώσαμε ουσιαστικά χωρίς τη μητέρα μου είπε αρχικά ο ηθοποιός».

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «Προσπαθώ να μην φοβάμαι, να δείχνω το συναίσθημα μου. Συνήθως οι άντρες είμαστε λίγο πιο εγκρατείς ως προς αυτό. Στο σπίτι μας το θηλυκό στοιχείο είναι πολύ έντονο και εμένα μου αρέσει αυτό. Άργησα να συνειδητοποιήσω ότι είμαι πατέρας».

Επιπλέον αναφέρθηκε στη σειρά “Maestro”που κατάφερε να ενταχθεί στη λίστα του Netflix λέγοντας ότι «Όταν βλέπουμε ότι μία ελληνική σειρά μπήκε στο Netflix καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε. Η σύζυγός μου, Νάντια, είναι φαν του Χριστόφορου Παπακαλιάτη» δήλωσε πριν ξεκινήσει να μιλά για τη γυναίκα του. «Γνωριζόμαστε από έφηβοι αλλά σε ενήλικη φάση κάναμε τη σχέση. Ευτυχώς που υπάρχει το αντίβαρο. Και για εμένα και για τη Νάντια» ανέφερε σχετικά με τα επαγγέλματα του ηθοποιού και της πολιτικού, που έχουν.

Για τη “Γη της Ελιάς” ο Μάξιμος Μουμούρης τόνισε ότι ο Κωνσταντίνος «Είναι ένα κλασικό παράδειγμα ανθρώπων που έχουν βουλιάξει πολύ στη ζωή τους και είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγουν από το βούρκο. Συνήθως αυτές οι ιστορίες δεν έχουν αίσιο τέλος. Το λέω χωρίς να ξέρω τίποτα».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed