Μαίρη Συνατσάκη: «Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ιαν»

«Είχα πολλά κόμπλεξ με την εικόνα μου και είχα ταλαιπωρηθεί με διατροφικές διαταραχές»

«Είμαι μια γυναίκα που δεν μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ ούτε με το πως ένιωθα πριν γεννήσω, ούτε και με τον όρο μαμά ακόμα. Πριν γίνω μαμά μου έλεγαν για το συναίσθημα του έρωτα που παθαίνεις με το παιδί και τους έλεγα ‘’αυτά είναι υπερβολές’’».

«Ο Ίαν είναι πολύ βοηθητικός με το μωρό και κάνει τα πάντα. Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ιαν. Αν δεν έβρισκα έναν άνθρωπο συναισθηματικά διαθέσιμο δεν θα ήθελα να γίνω μαμά».

«Είχα πολλά κόμπλεξ με την εικόνα μου και είχα ταλαιπωρηθεί με διατροφικές διαταραχές». «Δεν είμαι ‘’ανοιχτό βιβλίο’’ ούτε για τους φίλους μου και αυτός είναι ο βασικός λόγος να τσακωθούμε. Τελευταία έχω ‘’ανοίξει’’ λίγο λόγω της μητρότητας. Είχα πολλά κόμπλεξ με την εικόνα μου και είχα ταλαιπωρηθεί με διατροφικές διαταραχές. Μέσα από θεραπεία είδα τον εαυτό μου ως ύπαρξη». Δες τη συνέντευξή της στο παρακάτω video:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed