Μαίρη Συνατσάκη: «Πρώτη φορά έφυγα σήμερα πιο μακριά από τα έξι μέτρα από το μωρό. Είναι έξω στο πάρκινγκ με τον Ίαν»

«Εντάξει, καλά τα καταφέρνω, η Μαιρούλα, αλλά έχω και 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη»

Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, δύο μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Η ίδια έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» ξαφνικά. Η επιχειρηματίας και influencer μίλησε μεταξύ άλλων για την ζωή της με το μωρό, την σχέση της με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή αλλά και την απόφαση να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

Ξεκίνησε μάλιστα λέγοντας: «Είναι η έξοδος του μήνα. Έχω φύγει σήμερα πρώτη φορά πιο μακριά από τα έξι μέτρα από το μωρό. Είναι έξω στο πάρκινγκ με τον Ίαν. 9 μήνες μέσα, 9 μήνες έξω λένε οι σύγχρονες παιδαγωγικές μέθοδοι. Σου παίρνει 9 μήνες για να γίνει αυτή η αποσύνδεση. Αυτό είναι το σωστό»

Τόνισε πως δεν είχε ποτέ στο μυαλό της έντονα την ιδέα να αποκτήσει παιδί:  «Η ιδέα να αποκτήσω ένα παιδί ήρθε μαζί με τον άνθρωπο, τον Ίαν», εξήγησε και συνέχισε: «Αν σκεφτείς ότι στο πλασματάκι που έχεις απέναντί σου πρέπει να φέρεσαι όπως θα ήθελες να σου φέρονται, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διαβάσεις πολλά βιβλία». Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το μεγάλωμα του παιδιού της, η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε πως η ψυχοθεραπεία που κάνει όλα αυτά τα χρόνια την έχει βοηθήσει σημαντικά. «Εντάξει, καλά τα καταφέρνει η Μαιρούλα, αλλά έχει και 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed