Μαίρη Συνατσάκη-Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ετοιμάζουν πρωινό στην ΕΡΤ;

Οι φήμες των τελευταίων ημερών

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου φαίνεται πως ετοιμάζουν την πρώτη τους κοινή εκπομπή, ένα πρωινό τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ΕΡΤ.

Οι φήμες θέλουν τη δημόσια τηλεόραση να επενδύει περισσότερο τη νέα σεζόν, τόσο στη μυθοπλασία όσο και στις live τηλεοπτικές ψυχαγωγικές εκπομπές. Μέσα σε αυτό το γενικότερο πλαίσιο της ανάπτυξης του προγράμματος, η ΕΡΤ φαίνεται πως προσέγγισε τις δύο παρουσιάστριες για να συμπράξουν σε ένα κοινό project. Παρόμοια πρόταση είχε γίνει παλαιότερα, ως μια πρώτη συζήτηση, λίγο πριν το MEGA βγει στον αέρα.

Σε πρώτη ανάγνωση, η ΕΡΤ μοιάζει ιδανικό κανάλι για τις δύο παρουσιάστριες καθώς δεν ενδιαφέρεται για τα ποσοστά τηλεθέασης, κάτι που θα αφήσει ελεύθερες τις κολλητές φίλες να  δημιουργήσουν μια θεματολογία όπως κρίνουν εκείνες και όχι με γνώμονα «τι θα κάνει νούμερα».

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed