Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δε θα δούλευα με τη Μενεγάκη για να μην πάθω αυτό που συνέβη στον Ουγγαρέζο»

Οι λόγοι που θα απέρριπτε συνεργασία με Καινούργιου και Σπυροπούλου

Στην εκπομπή «[email protected]» μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και αναφέρθηκε στις παρουσιάστριες με τις οποίες δε θα συνεργαζόταν, μεταξύ των οποίων και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και στην ένστασή του με τη συμμετοχή τηλεκριτικών σε εκπομπές.

Αναφορικά με τους τηλεκριτικούς, ο Κωνσταντάρας επεσήμανε πως «Με πειράζουν οι τηλεκριτικοί που δουλεύουν σε εκπομπές. Κάτι που για μένα είναι τελείως λάθος. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε τηλεκριτικός δεν είναι δίκαιο να δουλεύει στην τηλεόραση. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν μπορεί να γράψει κάτι κακό για την εκπομπή του ή το κανάλι του. Δεν θα το κάνει ή θα έγραφε αλλιώς αν δεν εργαζόταν σε αυτή την εκπομπή».

Μιλώντας στη συνέχεια για τις εκπομπές που δ θα συμμετείχε και τις παρουσιάστριες που δε θα ήθελε να συνεργαστεί, ο δημοσιογράφος είπε πως μεταξύ αυτών είναι και η Μενεγάκη γιατί δεν του αρέσει η συμπεριφορά της προς το Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Θα πω ότι θα ζοριζόμουν να πάω να δουλέψω με φίλους μου γιατί δεν θα ήθελα να δημιουργηθούν τριγμοί στη δουλειά. Ας πούμε, δε θα ήθελα να πάθω αυτό που παθαίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τώρα οπότε δε θα πήγαινα να δουλέψω με την Ελένη Μενεγάκη».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, στη λίστα μη συνεργασίας του είναι και η Κατερίνα Καινούργιου, κυρίως λόγω της θεματολογίας της εκπομπής της. «Δεν θεωρώ ότι θα ταίριαζα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχει πάρα πολύ κόσμο ήδη και είναι φουλ, είναι τίγκα. Περιεχομενικά δεν μου αρέσει που ασχολείται τόσο πολύ με την επικαιρότητα. Εμένα θα μου μαύριζε η ψυχή και είναι ο λόγος για τον οποίο πέρυσι, που το κάναμε και εμείς, στη μισή εκπομπή δεν πέρναγα καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τόνισε ότι δεν την εκτιμά και αυτός είναι ένας καταλυτικός παράγοντας για να μη συνεργαστεί με έναν άνθρωπο. «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα συνεργαζόμουν γιατί δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Όσα κι αν ήταν τα λεφτά, όχι. Αν ήμουν τώρα σε μια φάση που θα είχα οικονομική ανάγκη, πάλι δεν θα συνεργαζόμουν και θα διάλεγα να κάνω μια άλλη δουλειά».

Ο Λάμπος Κωσταντάρας τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή “Open Weekend” και “Καλοκαίρι Not” ενώ πέρσι συμμετείχε στο Survivor και παλιότερα στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” του Μένιου Φουρθιώτη, μεταξύ άλλων.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed