Λάκης Παπαδόπουλος: «Η Σοφία Χατζηπαντελή ξιπάζει την ελληνική αισθητική»

«Είδα GNTM και υπάρχει μια κομπλεξική τάση των κριτών, να προσπαθήσουν να βρουν άκομψα πράγματα… Να τους πληγώνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα και να τους κάνουν τσίρκο, εγώ θα έφευγα αν ήμουν κορίτσι»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και εξέφρασε την δίκή του άποψη για το ριάλιτι μόδας του STAR.

«Το είδα το GNTM. Υπάρχει μια κομπλεξική τάση των κριτών να βρουν άκομψα πράγματα για να δείξουν ότι η εποχή αλλάζει και βρίζουν πανέμορφα κορίτσια. Να τους πληγώνουν σε όλη την Ελλάδα και να τους κάνουν τσίρκο; Εγώ θα έφευγα. Είναι λυπηρό που πάνε και μεγάλες ηλικίες. Άμα δεν μπορούμε να δειχτούμε, ας καθίσουμε στην άκρη».

Σχετικά με τους κριτές του GNTM 5 ανέφερε πώς την Βίκυ Καγιά την αγαπάει ο κόσμος, οπότε ό,τι κι αν κάνει θα της το «συγχωρήσουν». Αυτοί που δεν του αρέσουν και ιδιαίτερα, είναι ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μου αρέσει. Είναι σαν να δείχνει ότι ξιπάζει την ελληνική αισθητική». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed