Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή αντιμετώπισα αμέσως έναν σεβασμό, γιατί είχα κάποιον αλλοδαπό, ο οποίος ήθελε να με χλευάσει»

«Όταν έβγαινα στη φυλακή στους διαδρόμους, σαν να έστρωναν ένα χαλί σιωπής για να περάσω»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στη 1” της ΕΡΤ βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, που μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία του στη φυλακή, πριν από μερικά χρόνια.

Ο Γαβαλάς δήλωσε ότι την περίοδο που ήταν φυλακισμένος, αντιμετωπίστηκε με σεβασμό από τους συγκρατούμενούς του, κάτι που κέρδισε ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη φυλακή. «Στη φυλακή, όπου βρέθηκα για δεκαπέντε μήνες, αντιμετώπισα αμέσως έναν σεβασμό, γιατί είχα κάποιον αλλοδαπό, ο οποίος ήθελε να με χλευάσει» είπε αρχικά.

Επίσης, ανέφερε σε γενικότερο πλαίσιο πως «Όταν βλέπεις μια τραγωδία που ο άλλος λέει “οϊμέ “, που σημαίνει “πω τι καταστροφή έχουμε πάθει”, αυτό γίνεται είτε με δέκα πρόβες είτε το βγάζεις από τη ζωή σου που στο δημιουργεί. Εγώ το “οϊμέ” το έχω πει σε όλες τις εκδόσεις. Και σκηνογραφημένο και αυτόνομο και αυθόρμητο και όλα. Οπότε είπα ένα “οϊμέ” στην αρχή σκληρό στον εαυτό μου και μετά έγινε ύμνος».

Αναφερόμενος εκτενέστερα στο τι συνέβη με τον συγκρατούμενό του, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε το περιστατικό που συνέβη ανάμεσά τους και έκανε τον άλλο άντρα να χάσει τα λόγια του. «Είπα στον αλλοδαπό “θα μου μιλάς ή σαν άντρα ή σαν γυναίκα. Σε βολεύει να δώσεις γένος τώρα και εάν πεις ποιο από τα δύο είμαι, ανάλογα θα σου φερθώ. Σου συνιστώ να με λες άνδρα γιατί η ταυτότητα μου γράφει άρρεν”. Έμεινε μουγγός και νομίζω πως έχασε και τη γλώσσα που ήξερε, τη δική του. Έτσι όταν έβγαινα στη φυλακή στους διαδρόμους, σαν να έστρωναν ένα χαλί σιωπής για να περάσω» δήλωσε χαρακτηριστικά.Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed