Το ξέσπασμα της Έλενας Χριστοπούλου on air

«Μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε στους ανθρώπους αρκεί να φέρνουμε νούμερα ή να είμαστε πάρα πολύ καλοί στη δουλειά μας;» – «Αυτό είναι τσίρκο, δεν είναι κοινωνία»

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” παραχώρησε η Θεοδώρα Σιάρκου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο“. Η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην τηλεοπτική αποχή της τα προηγούμενα χρόνια, στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη συγκεκριμένη σειρά αλλά και στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στα υποκριτικά δρώμενα, έπειτα από τις καταγγελίες για κακοποίηση.

Σχετικά με τη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” και την αποχή της πριν από αυτή, η Σιάρκου επεσήμανε πως «Η ΕΡΤ μας εμπιστεύτηκε για τρίτη χρονιά. Είναι πολύ αγαπημένη σειρά και το εισπράττουμε αυτό από τον κόσμο. Όταν αποφάσισα να επιστρέψω στην τηλεόραση, μετά από 13 χρόνια απουσίας, επειδή θεωρούσα ότι με έχουν ξεχάσει, μπήκα στη διαδικασία να χτυπήσω πόρτες».

Η ηθοποιός αρχικά υποδυόταν τη σύζυγο του Φιλιππίδη, στη σειρά, και αναφέρθηκε στις συνθήκες συνεργασίας τους. «Εγώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχα μια πολύ αρμονική σχέση. Στο διάστημα που συναναστραφήκαμε επαγγελματικά δεν μας έδωσε ποτέ το δικαίωμα να καταλάβουμε ότι έχει γίνει κάτι. Τραβάει έναν πολύ μεγάλο αγώνα. Δεν έχω κάτι να κρύψω και θα πήγαινα ως μάρτυρας υπεράσπισης» Επιπλέον επεσήμανε σχετικά με την επιστροφή του Κιμούλη στο χώρο, ότι δεν την ενοχλεί καθώς δεν έκανε κάτι ακραίο. Συγκεκριμένα δήλωσε: Δεν με ενοχλεί που επιστρέφει ο Γιώργος Κιμούλης γιατί θεωρώ ότι δεν έχει κάνει κάτι τόσο ακραίο. Συμπεριφορές σαν αυτές του Γιώργου Κιμούλη τις έχουμε δει στο παρελθόν και από άλλους μεγάλους σκηνοθέτες. Πιθανόν να δούμε αυτές τις συμπεριφορές και στο μέλλον γιατί δεν ξέρω αν το metoo έχει βάλει μυαλό σε κάποιους».

Αυτές οι τελευταίες δηλώσεις πυροδότησαν την αντίδραση της Χριστοπούλου η οποία τόνισε μέσα από την εκπομπή πως «Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε ό,τι θέλουμε στους ανθρώπους αρκεί να φέρνουμε νούμερα ή να είμαστε πάρα πολύ καλοί στη δουλειά μας. Εκείνη έλειψε 13 χρόνια από μία δουλειά. Έχουν βγει πολλές γυναίκες και άντρες να πουν ότι δεν έχουν περάσει καλά στη συνεργασία τους. Εκεί που πας για να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, το παιδί σου, το νοίκι σου, όλα. Αυτό είναι τσίρκο, δεν είναι κοινωνία».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed