Ξεσπά ο Λιάγκας κατά της Super Κικής: «Θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση ως δημόσιο πρόσωπο; Έλεος»

«Γίνανε όλοι δημόσια πρόσωπα… Κι αν κάποιος αστυνομικός τη λυπήθηκε και της έδωσε το κινητό βγαίνει και το λέει;»

«Τι πάει να πει δημόσιο πρόσωπο, δεν το κατάλαβα. Θα τρελαθώ τώρα. Κατ’ αρχήν γίναμε όλοι δημόσια πρόσωπα ξαφνικά. Έλεος τώρα. Αυτά δεν πρέπει να ακούγονται. Δημόσιο πρόσωπο και να έχει διαφορετική μεταχείριση από τον νόμο; Τι πράγματα είναι αυτά; Τι πάει να πει “είμαι δημόσιο πρόσωπο;”»

«Εγώ μετά από 30 χρόνια που κάνω τη δουλειά αυτή, ντρέπομαι να πω ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και κρύβομαι όταν βγαίνω έξω. Γίνανε όλοι δημόσια πρόσωπα… Κι αν κάποιος αστυνομικός τη λυπήθηκε και της έδωσε το κινητό βγαίνει και το λέει;».

«Κρίμα είναι γενικότερα μια ιστορία και μια κατάσταση για το πώς σε αυτή τη χώρα κάποιοι γίνονται διάσημοι και τους δίνουμε βήμα. Γιατί εδώ βήμα εδόθη στο θέμα γιατί έχει πια μια ρεπορταζιακή διάσταση. Αλλά ξαφνικά με τίτλους και συνεντεύξεις πρόσωπα που δε θα έπρεπε κατά τη δικιά μου γνώμη να απασχολούν εκπομπές λόγου κτλ… Να δούμε και ποιους προβάλλουμε και ποια είναι τα πρότυπα της ζωής μας». Δες αναλυτικά όσα είπε ο παρουσιαστής και όσα αποκάλυψε η Super Κική για τη σύλληψή της:


 


 Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed