Ξεσπά ο Λιάγκας κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου: «Λέει ότι ο Φιλιππίδης είναι βιαστής, παρότι αθωώθηκε»

«Την απόφαση της δικαιοσύνης τη γράφετε στα….»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε τις πρώτες της δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την απόφαση για την δίκη Φιλιππίδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε».

Ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για την κατηγορία του βιασμού ενώ η αναφορά της ηθοποιού και τραγουδίστριας στη γυναίκα, ως το κορίτσι που βιάστηκε, εκνεύρισε τον Γιώργο Λιάγκα που έκανε αρκετά αιχμηρά σχόλια προς την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Θα σας πω μία αλήθεια που δεν σας την έχω πει 11 μήνες τώρα. Το ξέρετε ότι με βρίζουν και με απειλούν όλες οι πλευρές στη συγκεκριμένη περίπτωση και γι’ αυτό κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ. Η πλευρά Φιλιππίδη και το λέω για πρώτη φορά, θεωρεί ότι δεν ήμουν σωστός απέναντί του και ουσιαστικά με τη θέση μου στήριξα τις κυρίες. Και μου λένε ότι δεν βγαίνουν στην εκπομπή και δεν μου δίνουν πληροφόρηση».

Ακόμη πρόσθεσε: «Η πλευρά των κυριών μου λέει ότι δεν βγαίνει στην εκπομπή γιατί υποστηρίζει πως ήμουν απαράδεκτος και στήριξα τον Φιλιππίδη. Εγώ κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ γιατί και οι δύο νομίζουν ότι είμαι εναντίον τους. Άρα κι εγώ αλλά και ως εκπομπή εδώ έχουμε κάνει κάτι καλά. Επίσης, να πω σε όσους μιλάνε για τηλεδίκες, όταν εκείνοι λένε κρίση δεν είναι τηλεδίκη, όταν άλλος λέει κρίση είναι τηλεδίκη; Και δεύτερον, να μην είμαστε υποκριτές. Την απόφαση της δικαιοσύνης τη γράφετε όλοι όσοι έχετε άποψη και κάνετε πραγματικά δίκες, στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Κι αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι πιστεύετε αυτά που πιστεύατε πριν από την απόφαση. Δηλαδή κάποιες κυρίες λένε ότι είναι βιαστής, παρότι αθωώθηκε για τον βιασμό. Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι τελείως αθώος ο Φιλιππίδης παρότι καταδικάστηκε για τις 2 απόπειρες. Όλα τα άλλα είναι ψέματα κι εγώ δεν λέω ψέματα. Βγείτε και παραδεχτείτε το» είπε σε υψηλούς τόνους.

Όσο για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, σχολίασε: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που συμφωνώ στα περισσότερα μαζί της, βγήκε και είπε ότι η πρώτη κυρία βιάστηκε. Άρα ποιος την πήρε την απόφαση; Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου; Κι εγώ μπορεί να πιστεύω ότι είμαι ο πάπας της Ρώμης. Να μη σεβαστούμε την απόφαση του δικαστηρίου που λέει ότι αποπειράθηκε να βιάσει δύο, του το αναγνωρίζουν και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη; Αυτή είναι η αλήθεια μου. Η Αναστασοπούλου που βγαίνει και λέει ότι ο Φιλιππίδης βίασε την πρώτη κυρία, δεν κάνει δίκη του ραδιοφώνου; Όταν έχεις δημόσιο λόγο, δίκη κάνεις. Οι άλλες εκπομπές κάνουν δίκη για την κα Αναστασοπούλου. Έλα τώρα…». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed