Ξεσπά η Κατερίνα Καινούργιου: «Θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω. Τι λόγια είναι αυτά;»

Η έντονη αντίδρασή της

Η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην κάμερα της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει προφίλ βιαστή και είχε ζητήσει να παρευρεθεί στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. «Από την πείρα την νομική που έχω και τις δικογραφίες που έχω δει, μπορώ να διακρίνω τους βιαστές. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να του άρεσαν οι γυναίκες, δεν είναι κακό.

Δεν είχε λόγο και κίνητρο να βιάσει», αναφέρει η ηθοποιός. Και προσθέτει: «Η Ελπίδα Νίνου ξέρει τι είναι ο Πέτρος. Είναι σαν μικρό παιδί. Δεν είναι σαν αυτό που παρουσιάζεται.

Αυτό που είδα εγώ είναι έναν Πέτρο που έχει χάσει πολλά κιλά και όταν τον είδα, τρόμαξα». «Θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω. Λέει ότι είναι νομικός και μπορεί να καταλάβει το προφίλ ενός βιαστή. Εδώ ψυχίατροι με πτυχία, εγκληματολόγοι, νομικοί και δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι κάποιος βιαστής. Μπορεί να το καταλάβει η κ. Πρωτογεράκη επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών; Τι λόγια είναι αυτά;», ανέφερε η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed