Ξεσπά κατά της ΕΡΤ ο Γιώργος Λιάγκας: «Μας δείχνατε ψεύτικα ρεπορτάζ»

«Εκπομπές της κρατικής δημόσιας ΕΡΤ που πληρώνουμε όλοι από την τσέπη μας…»

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι εντοπίστηκε πρόβλημα στατικής επάρκειας στο στέγαστρο Καλατράβα, με συνέπεια το ΟΑΚΑ να αναστείλει κάθε λειτουργία του για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Το θέμα απασχολεί όλα τα κανάλια και βέβαια ήταν από τα πρώτα θέματα που συζητήθηκαν και στο Πρωινό της Δευτέρα. Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα για το θέμα και αναφέρθηκε και σε σχετικά ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης: «Ντρέπομαι που βλέπω τους ίδιους υπουργούς στα ίδια τηλεοπτικά παράθυρα τρεις μέρες τώρα να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, λέγοντας ότι τώρα το ανακαλύψαμε. Προφανώς δεν το ανακαλύψατε τώρα».

Ο παρουσιαστής συνέχισε ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του: «Ασχολήθηκε κανένας σοβαρά ή σε εκπομπές της κρατικής δημόσιας ΕΡΤ που πληρώνουμε όλοι από την τσέπη μας, μας δείχνατε ψεύτικα, πιθανό, ρεπορτάζ για να κοιμόμαστε ήσυχοι ότι γίνονται εργασίες στο Καλατράβα. Ποτέ! Ψεύτες! Ζούμε από τύχη όλοι μας στη χώρα αυτή». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed