Η κριτική του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για το Blonde του NETFLIX, με τη ζωή της Marilyn Monroe

«Έχει μία σκηνή από τις πιο σκληρές που έχω δει. Και δεν είναι ο βιασμός στην αρχή της ταινίας. Η σκηνή με τον πρόεδρο Κέννεντυ είναι πάρα πολύ σκληρή και πάρα πολύ μοχθηρή θα έλεγα»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είδε το Blonde, την ταινία του NETFLIX για τη ζωή της Marilyn Monroe και έχει γνώμη. Τόσο για την ταινία και τη δραματική ιστορία όσο και για την πρωταγωνίστρια Ana de Armas.

«Η ταινία είναι η Marilyn ανάμεσα σε δύο φαντάσματα, το φάντασμα του μπαμπά της, το φάντασμα που δεν γνώρισε ποτέ και δεν ήξερε ακριβώς ποιος είναι και το φάντασμα του παιδιού που ποτέ δεν γέννησε. Αφενός το ένα σχετίζεται με τη μάνα της η οποία διαγνώστηκε με παρανοϊκή σχιζοφρένεια και την οδήγησε στο να είναι και ίδια η Marilyn μια διχασμένη προσωπικότητα. Από τη μία η Νόρμα που ήθελε τον make-up artist της να την αναστηλώσει, να την κάνει Marilyn για να μπορεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φακό και τους παπαράτσι αλλά και τον κόσμο. Και απ’ την άλλη έχει παντρευτεί τους άντρες της που τους αποκαλεί “μπαμπάκα”».

«Τον Miller τον παρουσιάζει η ταινία ως τον πιο τρυφερό, που όμως η αποβολή ήταν καθοριστική για τη σχέση τους. Πολύ δυνατή και η σκηνή που την βλέπουμε σε μία παραλία να πέφτει και να αντιλαμβάνεται ότι χάνει το παιδί που εγκυμονούσε».

«Η ταινία φτάνει και στη σχέση με τον πρόεδρο που έχει μία σκηνή από τις πιο σκληρές που έχω δει. Και δεν είναι ο βιασμός στην αρχή της ταινίας. Η σκηνή με τον πρόεδρο Κέννεντυ είναι πάρα πολύ σκληρή και πάρα πολύ μοχθηρή θα έλεγα»

«Η ταινία δεν ξέρω αν είναι φεμινιστική, αμφιβάλλω. Το point είναι το τραύμα της. Την κάνει σάκο του μποξ και την παρουσιάζει από τη μία με λάμψη όπως ξέραμε και από την άλλη ως ένα κορίτσι που δε συνήλθε ποτέ από αυτά που συνέβησαν όταν ήταν μικρή».

«Ήταν καταδικασμένη και σαν χαμένη στην παρτίδα της ζωής. Η ταινία είναι μία φαντασίωση για κάποιον που ψάχνει τη σωτηρία του και φυσικά δεν την βρίσκει ποτέ. Μου αρέσει εικαστικά».

Δες αναλυτικά όσα είπε για την ταινία και την πρωταγωνίστρια:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed