Κρίση στη σχέση Χρήστου Μάστορα και Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Το περιστατικό στο Έναστρον, τα όρια που δεν μπήκαν και το αινιγματικό story

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες, που τους τελευταίους μήνες τους θέλουν ζευγάρι, αλλά η σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρωινού” η ρήξη ήρθε πριν λίγες μέρες, μετά από το περιστατικό που συνέβη στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής και τσακώθηκε με έναν πελάτη Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί, ο πελάτης ήταν αρκετά διαχυτικός με την Καληφώνη. Όπως επισημαίνει “Το Πρωινό” ο τραγουδιστής είναι ξενερωμένος με την πρώην παίκτρια του GNTM, αφού εκείνη δεν έβαλε τα όριά της στον άνδρα που την πλησίασε.

Επιπλέον, η Καληφώνη, αφού ξεκίνησαν οι φήμες για την κρίση στη σχέση της με τον Μάστορα, κοινοποίησε ένα Instagram story στο οποίο ανέφερε ότι κάνει “λάθος επιλογές”.Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed