Η κραυγή αγωνίας της Σάσας Σταμάτη για τη φωτιά στην Μάνδρα

«Ήμουν στην εφημερίδα και ξαφνικά βλέπω σε όλα τα sites ότι η φωτιά χτυπάει τη Μάνδρα. Με έπιασε πανικός, έφυγα αμέσως»

Στον αέρα του Καλοκαίρι Yes μίλησε η Σάσα Σταμάτη μετά την έκκληση που απηύθυνε για την καταστροφική πυρκαγιά στη Μάνδρα, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, όταν ενημερώθηκε για την πορεία του πύρινου μετώπου.

Η ίδια ανέφερε στον αέρα του ΟΡΕΝ: «Ήμουν στην εφημερίδα και ξαφνικά βλέπω σε όλα τα sites ότι η φωτιά χτυπάει τη Μάνδρα. Με έπιασε πανικός, έφυγα αμέσως και πήγα στη Νέα Ζωή. Ο κόσμος ήταν πανικόβλητος, έκλαιγαν, προσπαθούσαν να σώσουν την περιουσία τους».

Στην συνέχεια τόνισε: «Λένε ότι πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Φυσικά και είναι αλλά όταν καίγεται το σπίτι σου, ό,τι χτίζεις τόσα χρόνια, τι θα μείνει; Εγώ προτιμώ να καεί το σπίτι μου και να σωθεί μια οικογένεια. Εγώ μένω στο κέντρο της Μάνδρας και είναι δύσκολο».

Η Σάσα Σταμάτη αναφέρει μάλιστα πως: «Πήγα μια βόλτα στη Νέα Ζωή, είναι λίγο καλύτερα. Αλλά είναι μια περιοχή που δεν αντέχει άλλο. Έχουμε τις πλημμύρες, χάθηκαν τόσοι άνθρωποι. Τώρα έχουμε τις φωτιές. Δεν ενδιαφέρεται κανένας, ό,τι κάνουμε μόνοι μας. Είδα τον κόσμο με τις μάνικες τον κόσμο να παλεύει. Ούτε πυροσβεστικά, ούτε τίποτα. Προφανώς και τα σώματα κάνουν ότι μπορούν αλλά χθες στη Μάνδρα δεν υπήρχαν πυροσβεστικά για αρκετή ώρα». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed