Κούλλης Νικολάου: Όσα είπε για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς»

«Θα δούμε απίστευτα πράγματα»

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κούλλης Νικολάου. Μίλησε για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, αλλά και την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Κρατάω μια τεράστια ευγνωμοσύνη. Τους έχω πολύ ψηλά, και τη Βάνα και τον Αντρέα. Δεν είναι απλά δυο συνεργάτες. Μικρός, στο χωριό που μεγάλωσα, φανταζόμουν τη δόξα. Σκεφτόμουν σε μεγάλη ηλικία τις σκέψεις που έκανα σαν παιδί, και είχα οράματα, έβαζα τον εαυτό μου κάπου να τον χειροκροτούν. Η διαδρομή μου ήταν πανδύσκολη αλλά νιώθω φοβερά τυχερός. Όταν περνάς μια τέτοια διαδρομή, είναι σαν ένα μεθύσι στη ζωή, μια κατάσταση που σε γεμίζει εμπειρίες και φως».

Αναφερόμενος στην καθημερινή σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, ο Κούλλης Νικολάου σημείωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με τον ‘Δημοσθένη’. Ξεγελάω τη Βάνα και τον Αντρέα να βάζω κάποια στοιχεία του Κούλλη στον ‘Δημοσθένη’ για να τον κρατάω σε μια ζεστασιά. Τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Μέχρι τώρα έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης από τον κόσμο για τον ‘Δημοσθένη’. Ο θεατής έχει το δικαίωμα να σχολιάζει. Δεν απαντάω στα σχόλια, έχω ακούσει πάρα πολύ κακά πράγματα».

«Ο ‘Δημοσθένης’ με ιντριγκάρει πάρα πολύ. Δεν έχει καμία σχέση με τα μεγάλα εγκλήματα στη σειρά. Είναι ένας γραφικός τύπος έχει τα δικά του κυκλώματα, δεν φτάνει σε σοβαρά εγκλήματα, έχει και μια κωμικότητα. Με την Ασπασία είναι το τέλειο ζευγάρι. Θα συμβούν πάρα πολλά πράγματα και αυτό είναι το τυχερό μας χαρτί γιατί είναι η εξέλιξη του σεναρίου.

«Θα δούμε απίστευτα πράγματα. Μπαίνει η κόρη του ‘Δημοσθένη’ και θα κάνει τη ζωή του άνω κάτω. Θα δούμε τον ‘Δημοσθένη’ με την Αρετή. Η ‘Αθηνά’ θα βγει από τη φυλακή γιατί θα τη βοηθήσει ο ‘Δημοσθένης’. Μήπως είναι οι ενοχές του για την Αθηνά που τον κάνουν να θέλει να τη βοηθήσει;».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed