Κώστας Τσουρός για Σεργουλόπουλο – Μελιτά: «Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου»

«Ναι, η δημοσιογραφία είναι δύσκολο πράγμα, αρκεί να ξέρουμε τι σημαίνει δημοσιογραφία. Ούτε ο Φώτης, ούτε η Τζένη είναι δημοσιογράφοι»

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε στο Mega Καλημέρα το σκετσάκι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για τους παρουσιαστές, αναφέροντας πως δεν του άρεσε καθόλου.

«Είδα το σκετσάκι που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά κι ενώ μου αρέσουν πολύ τα σκετς που κάνουν τα παιδιά και σατιρίζουν , νομίζω ότι υπερέβαλαν λίγο, με την έννοια ότι αν και οι δύο δεν ήταν παρουσιαστές και ενδεχομένως δεν έκαναν το ίδιο, να γελάνε σε αυτό το σκετσάκι… Αν το βλέπαμε στο θέατρο, θα γελούσαμε πολύ. Τώρα το να σατιρίζουν και αν λένε γιατί έχεις γνώμη, ενώ έχουν οι ίδιοι γνώμη. Πόσες φορές ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει πει πράγματα στην εκπομπή του και έχει απασχολήσει και με τις προσωπικές του απόψεις την συγκεκριμένη εκπομπή. Επίσης λέει η Τζένη “είναι δύσκολο πράγμα η δημοσιογραφία”. Ναι, η δημοσιογραφία είναι δύσκολο πράγμα, αρκεί να ξέρουμε τι σημαίνει δημοσιογραφία. Ούτε ο Φώτης, ούτε η Τζένη είναι δημοσιογράφοι… Η δημοσιογραφία Τζένη είναι δύσκολη. Τώρα το πώς το βλέπετε εσείς και τι κάνετε, δεν ξέρω. Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου. Επειδή είναι σε αυτή τη θέση, αν ήταν σε κάποια άλλη θέση, θα γέλαγα.

Αν έβλεπα από έναν ηθοποιό στο θέατρο να σατιρίζει την τηλεόραση, θα μου άρεσε και θα γέλαγα. Από παρουσιαστές μίας εκπομπής ίδιας με αυτές που “κατακρίνουν” δεν μου αρέσει. Εκεί είναι παρουσιαστές, δεν είναι ηθοποιοί».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed