Κώστας Φραγκολιάς για τα επιδόματα στους 25χρονους: «Να πάνε να δουλέψουν»

«Δεν παίρνω επιδόματα, Σταματίνα μου, να κόψουν τα επιδόματα. 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα…»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day», όπου και συμμετέχει, ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε μερικές δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις και σχετίζονται με το επίδομα που λαμβάνουν οι νέοι.

Το πρώην μοντέλο θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την ανεργία στην Ελλάδα, επιρρίπτοντας μέρος της ευθύνης στα επιδόματα που παίρνουν οι νέοι. Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί ότι η λύση είναι να «κοπούν» τα όποια επιδόματα λαμβάνουν οι 25χρονοι και να πάνε να δουλέψουν.

Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε χαρακτηριστικά: «Δεν παίρνω επιδόματα, Σταματίνα μου, να κόψουν τα επιδόματα. 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν. Αν κόψουν τα επιδόματα, θα πάνε να δουλέψουν»

Μετά την τοποθέτηση του Κώστα Φραγκολιά, οι χρήστες των social media σχολίασαν τα όσα είπε και το twitter εναντιώθηκε στη θέση του και θεώρησαν ότι άσκησε κριτική χωρίς να πρέπει: «Αυτές ακριβώς τις απόψεις έχεις όταν δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα!», «Το κοινό σας είναι οι μανάδες τους», «Με ποια ιδιότητα κουνάς το δάχτυλο;» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια με hashtag το όνομα του Κώστα Φραγκολιά. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed