Κώστας Φραγκολιάς: Αποκαλύπτει για τον γάμο Σοϊλέδη- Αντωνά

Ο κουμπάρος, η καθημερινή που θα γίνει ο γάμος και η γιορτή του γαμπρού

Ο Κώστας Φραγκολιάς μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη σχέση του με τη σύντροφό του, Δώρα, και απαντά στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για τον γάμο της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοιλέδη όπου πρόκειται να είναι κουμπάρος ενώ είναι μυστικό ακόμα η ημερομηνία που θα γίνει ο γάμος.  Μπορεί ο γάμος τους να πλησιάζει, όμως κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μάλιστα, την ημερομηνία αγνοεί ακόμα και ο κουμπάρος τους, Κώστας Φραγκολιάς.

Φαίνεται, όμως, όπως άφησε ο ίδιος να εννοηθεί στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου πως το ερωτευμένο ζευγάρι, που βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης, θα παντρευτεί την επόμενη εβδομάδα, ίσως και ανήμερα της γιορτής του Άρη, στις 13 Σεπτεμβρίου. Για το μόνο που εμφανίστηκε σίγουρος ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν πως ο γάμος θα γίνει καθημερινή. Δες περισσότερα στο απόσπασμα εδώ:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed