Κωνσταντίνος Καζάκος: «Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος»

«Γίνονται συγκρίσεις με τους γονείς που δεν θα έπρεπε. Και την κόρη μου κακώς την συγκρίνουν με την γιαγιά της»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στο Θανάση Πάτρα και την εκπομπή “Mega Καλημέρα” αναφερόμενος στο βάρος που είχε το όνομά του, τη σύγκριση με τους ηθοποιούς γονείς του και τα σχόλια που γίνονται για την προσωπική του ζωή.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ότι υπήρξαν στιγμές που χειρίστηκε λάθος αλλά διογκώθηκαν επειδή είχε γονείς την Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζόκο. «Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω ήταν με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, έπαιρνα την αγάπη του κι ας του έκανα χοντράδες. Έκανα λάθη που δεν μου συγχωρέθηκαν λόγω ονόματος, ότι μπούρδα έκανα μεγάλωνε. Το όνομα είναι λίγο ζόρι, γίνονται συγκρίσεις με τους γονείς που δεν θα έπρεπε. Και την κόρη μου κακώς την συγκρίνουν με την γιαγιά της» είπε χαρακτηριστικά για τον ίδιο και το παιδί του με την Τάνια Τρύπη.

Σχετικά με τον πατέρα του και τη σχέση που είχαν είπε ότι «Την απώλεια του πατέρα μου την έχω φιλοσοφήσει. Αυτή είναι η πορεία της ζωής. Θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας, δεν έχω που να απευθυνθώ. Η συναισθηματική μου κατάσταση είναι καλή». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα σχόλια που γίνονται για την προσωπική του ζωή, με τον ηθοποιό να τονίζει πως δεν ασχολείται. «Δεν ασχολούμαι με σχόλια για την προσωπική μου ζωή. Δεν κατάφεραν να γίνουν δικαστές στη ζωή τους και το κάνουν μέσω κοινωνικών δικτύων».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed