Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δε θέλω να εξηγώ την επιλογή μου να μην κάνω οικογένεια»

«Σε βάζει σε μια απολογία όλο αυτό»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός ότι τη ρωτούν συχνά γιατί δεν έκανε τη δική της οικογένεια.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι παντρεμένη και δεν έχω κάνει παιδιά από επιλογή. Το εξηγώ, με ρωτάνε γενικά… Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν το διανοούνται ότι δεν θέλω παιδιά. Δε θέλω να εξηγώ την επιλογή μου. Ξεκινάμε τη ζωή μας και δεν είναι υποχρεωτικό ότι το μέσα μας λέει συγκεκριμένα πράγματα, είναι κοινωνικά αυτά βαλμένα».

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολλές γυναίκες που το έχουν πάρα πολύ αυτό, χτυπάει το κουδούνι. Είναι πολλοί, άντρες και γυναίκες που δεν χτυπάει ποτέ αυτό το κουδούνι, χτυπάει για άλλα πράγματα. Σε βάζει σε μια απολογία όλο αυτό» και συμπλήρωσε: «Αυτό που αρχίζει και μαλακώνει είναι το ότι μπορώ να έχω έναν μικρότερο σύντροφο. Η νεότητα είναι επιλογή, δεν είναι μόνο να την έχεις». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed