Η Κλέλια Αδριολάτου μιλά για τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Τα φιλιά με τον Χριστόφορο είναι πολύ επαγγελματικά, είναι όλα πολύ μελετημένα»

Έχοντας τη φετινή συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Μοτέλ» αλλά και προωταγωνιστώντας στη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η Κλέλια Αδριολάτου μίλησε στο “Πρωινό” για τις αντιδράσεις του κόσμου προς την ίδια αλλά και για τις ερωτικές σκηνές της σειράς.

Η Ανδριολάτου εξέφρασε αρχικά τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι ο “Maestro” θα ενταχθεί στο Netflix και θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. «Είμαι πολύ τυχερή που ανήκω σε αυτή την ομάδα και νομίζω ότι αξίζει να λέω κάθε μέρα “ευχαριστώ” που το ζω. Είναι μεγάλη η χαρά που αυτή η δουλειά θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο γιατί το αξίζει» ανέφερε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Επίσης, η ηθοποιός μίλησε για το πώς της συμπεριφέρεται ο κόσμος που τη συναντά στο δρόμο λέγοντας ότι το πραγματικό της όνομα ταυτίζεται με αυτό της σειράς, γεγονός που μπορεί να την μπερδέψει. «Στον δρόμο με φωνάζουν “Κλέλια, Κλέλια” επειδή είναι το όνομά μου σε σειρά και εγώ νομίζω ότι με φωνάζουν κανονικά. Έχει πλάκα. Στη δουλειά γενικά δεν υπάρχει ταβάνι. Το ταβάνι είναι για να το βλέπουμε στο σπίτι μας και να ηρεμούμε. Εγώ πήρα το πτυχίο μου πέρυσι, οπότε έτυχα το jackpot αλλά όχι τυχαία».

Τέλος, αναφερόμενη στις ερωτικές σκηνές που έχει με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η ίδια επισημαίνει πως όλα γίνονται με επαγγελματισμό. «Τα φιλιά με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη είναι πολύ επαγγελματικά, είναι όλα πολύ μελετημένα σε αυτή τη δουλειά και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι πολύ σοβαρός».

 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed