Κιάρα Μαρκέζη: «Νιώθω περίεργα γι’αυτά που λένε για τον παππού μου»

«Θέλω να κερδίσω το My Style Rocks»

Μόλις λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του My Style Rocks, η παίκτρια Κιάρα Μαρκέζη μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στο Secret των Παραπολιτικών για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου, Άκη Τσοχατζόπουλο. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks. Στο πλευρό μου είναι πάντα η μητέρα μου, η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις μου είναι στο πλευρό μου. Θέλω μέσα από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό να αποδείξω ότι έχω το δικό μου, ξεχωριστό στυλ και, γιατί όχι, επειδή βάζω πάντα ψηλούς στόχους, να κερδίσω».

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed