Κατέρρευσαν Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος με την ιστορία ζωής του Τάσου Λέκκα: «Μας έδιναν ρούχα και φαΐ οι γείτονες»

«Με τα πρώτα μου λεφτά πήγα να φάω για πρώτη φορά σε εστιατόριο»

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Λέκκας, πρωταγωνιστής της σειράς “Αυτή η Νύχτα Μένει” που εκτός από τη συμμετοχή του στο σίριαλ μίλησε και για τη ζωή του, συγκινώντας τους παρουσιαστές.

Ο ηθοποιός, που γεννήθηκε στην Πάτρα, αναφέρθηκε στα φτωχικά παιδικά του χρόνια, που προέκυψαν από το διαζύγιο των γονιών του, όταν ο ίδιος ήταν δύο ετών. Για τον πατέρα του μάλιστα δήλωσε πως «Δεν είχαμε σχέσεις καθόλου, οπότε έμαθα έναν γονιό και είχε και τους δύο ρόλους. Υπήρχε μια προσπάθεια αν τον προσεγγίσω και δεν απέδωσε καρπούς. Όταν μεγάλωσα λίγο, είχαμε μία συναναστροφή, δεν ευδοκίμησε κάτι με τον πατέρα μου. Ίσως με τον καιρό… Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποια πράγματα είναι ανοιχτά θέλεις να τα κλείσεις. Εγώ το έκλεισα μέσα μου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνουμε μία κουβέντα. Για το κλείσιμο ενός κύκλου. Για μένα η λέξη πατέρας δεν υπάρχει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας τη συζήτηση και πυροδοτώντας περισσότερο τα συναισθήματα των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου, ο Λέκκας μίλησε για το πόσο φτωχικά έζησε και τη βοήθεια που δεχόταν ο ίδιος και η μητέρα του από γείτονες. «Μας έδιναν κάποια ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου, οι γείτονες θα έδιναν κάποιο φαΐ γιατί εμείς δυσκολευόμασταν. Παρόλα αυτά δεν είχαμε μιζέρια. Μου έλεγε ας πούμε “έχουμε τόσα, να πάρουμε πολύ φαΐ ή λίγο φαΐ και ένα βιβλίο;”. Έκανε ό,τι μπορούσε».

Μιλώντας για την επαγγελματική του πορεία, ο ηθοποιός επεσήμανε ότι την περίοδο που πέρασε στο Εθνικό Θέατρο δεν μπορούσε να δουλέψει λόγω του προγράμματός του κι έτσι τον συντηρούσε η μητέρα του. Με τα πρώτα χρήματα που πήρε ωστόσο σε εστιατόριο και της πήρε ένα δώρο. «Με τα πρώτα μου λεφτά πήγα να φάω, πήγα για πρώτη φορά σε εστιατόριο και πήρα ένα δώρο για την Τζώρτζια».


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed