Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά για το διαζύγιό της: «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Προχωράμε»

«Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος, δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος» – «Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιό της με τον επί χρόνια σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Παναγιώτη Πιλαφά, ούσα καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας“.

Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, η δημοφιλής ηθοποιός απάντησε για πρώτη φορά σε ερώτηση για το χωρισμό της λέγοντας πως ο Παναγιώτης Πιλαφάς εξακολουθεί να είναι μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή της. Ειδικότερα δήλωσε ότι «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει».

Μιλώντας σχετικά με το μέλλον, η Παπουτσάκη τόνισε πως «Όχι, δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά».

Επιπλέον, η ηθοποιός τόνισε πως ο χωρισμός της ήταν δύσκολος αλλά και ότι θέλει τα παιδιά της να βρίσκονται σε ισορροπία. «Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος, δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed