Κατερίνα Παπουτσάκη: «Κάνουμε θεραπεία ζεύγους με τον Παναγιώτη»

Όσα εξομολογήθηκε στη Νάντια Κοντογεώργη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν η πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα της Νάντιας Κοντογεώργη στην ΕΡΤ και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά και πώς εξελίσσεται η σχέση τους μέσα στα χρόνια.

«Έχω μάθει πολλά, έχω εξελιχτεί από τον Παναγιώτη. Έχω μάθε τι θα πει υπομονή, που παλιά δεν ήξερα. Έχω μάθει ότι χρειάζεται η σωστή επικοινωνία. Ο τρόπος είναι διαφορετικός πια. Γενικά προσπαθώ να το φτιάξω. (…) Κάνουμε θεραπεία ζεύγους, είμαστε στη διαδικασία. Έχουμε βρει καλύτερο κώδικα επικοινωνίας. Όλα ξεκινάνε από μας και το ξέρουμε, το θέμα είναι η τεχνική για να πετύχεις τη χαρά. Εκεί “έπεφτα” πάντα, ήξερα ότι κάτι δεν κάνω καλά αλλά δεν ήξερα και το σωστό τρόπο» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δες αναλυτικά στο παρακάτω απόσπασμα όσα είπε για τη «δουλειά» που κάνουν και οι δύο ακόμα, ξεχωριστά, για να βαδίσουν ο ένας πιο κοντά στον άλλον:

 

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed