Κατερίνα Καραβάτου: Ξεκαθαρίζει για τη συνεπιμέλεια των παιδιών με τον Κρατερό Κατσούλη

Η παρεξήγηση που έγινε σε πρόσφατη συνέντευξη και πως επικοινωνούν μεταξύ τους ως γονείς – «Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδο και αυτή»

H Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας και στη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύσκολη χρονιά που είχε, τον θάνατο της μητέρας της και το διαζύγιο της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Η παρουσιάστρια είπε: «Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδο και αυτή. Για μένα ήταν πάρα πολύ κομβικό το σημείο εκείνο, γιατί τότε ήταν που ουσιαστικά αυτό έγινε γνωστό στα παιδιά μας και άλλαξε ο τρόπος διαβίωσής μας. Ήταν ένα κομμάτι που θα έπρεπε να το προσέξουμε πιο πολύ απ’ όλα» αποκαλύπτει η Κατερίνα Καραβάτου για τον χωρισμό της.

«Επειδή τα παιδιά θέλουμε να τα βλέπουμε και οι δύο καθημερινά, δεν έχουμε κάνει μία συνεννόηση ότι θα τα έχω ας πούμε εγώ όλη την εβδομάδα και θα τα παίρνει ο μπαμπάς τους το Σαββατοκύριακο. Είναι και οι δουλειές μας τέτοιες που δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Το 4μηνο τώρα που ήμουν εκτός και είχε πάρα πολλή δουλειά ο Κρατερός ήταν μαζί μου τα παιδιά και όποτε μπορούσε τα έβλεπε κι αυτός» εξηγεί στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά η Κατερίνα Καραβάτου τονίζει: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουν αυτό που τους είπαμε: ότι τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχετε και εμένα και τον μπαμπά μαζί όπως ήμασταν και ότι αυτό θα το προσέξουμε σαν να είναι το πιο ιερό πράγμα στον κόσμο».

«Έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο με μία πολύ αγαστή συνεργασία. Τα παιδιά ξέρουν έτσι ότι έχουν και τους δύο γονείς πάρα πολύ μαζί τους συνέχεια. Βοηθάει βέβαια πάρα πολύ το ότι μένουμε και κοντά, το κάναμε και επίτηδες» λέει κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καραβάτου.  Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα: 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed