Η Κατερίνα Καινούργιου τον είδε on air σε live σύνδεση και ενθουσιάστηκε: «Τι ωραίο παιδί, αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου…»

«Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29; Τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;»

Ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, συνδέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα ώστε να μιλήσει σχετικά με την υποψήφιότητα του για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην φετινή Eurovision.

Όμως η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε να εκθαμβώθηκε από την εμφάνιση του νεαρού τενόρου πράγμα και το οποίο εξέφρασε. Λίγο πριν αποκαλύψει περισσότερα για την υποψήφιότητα του, ο Βασίλης απάντησε στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας σχετικά το ζώδιο και την ηλικία του.

Όταν τον είδε στην κάμερα, η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε και άρχισε να τον ρωτά διάφορα πράγματα προκειμένου να τον γνωρίσει λίγο καλύτερα. Στο τέλος, με χιούμορ προθυμοποιήθηκε να του δώσει και τον αριθμό του τηλέφωνό της: «Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;»

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον καλλιτέχνη να αφήσει το τηλέφωνό του στην παραγωγή, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Ποτέ, δεν κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed