Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάστηκε η «μάστιγα» του hate commenting και των πικρόχολων σχολίων σε αναρτήσεις έπειτα από δημοσιεύσεις της Αθηνάς Οικονομάκου από διακοπές της στο Ντουμπάι.

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έλαβε στο Instagram όταν δημοσίευσε σχετική φωτογραφία από έξοδό της στο μαγαζί του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε από μόνη της ότι βρέθηκε στον νέο χώρο που διατηρεί ο πρώην σύντροφός της λέγοντας: «Θα το πω δεν έχω θέμα, την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου. Αποφασίζω λοιπόν να πάω με τον άνθρωπο που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί τώρα αν είμαι κι αν θα ξανά είμαι είναι δικό μου θέμα αν έχω να πω κάτι θα το πω». «Δεν το κλείνεις όμως το θέμα» της απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας όλο νόημα.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε: «Ανεβάζω λοιπόν και το τι άκουσα από κάτω δεν μπορείς να φανταστείς. Πήγαινε παρακάλεσε τον, είναι ντροπή σου, είσαι για κλάματα, παρακάλα να σε παντρευτεί. Άσχημα σχόλια που άκουσα επειδή ανέβασα ένα ποστ από ένα μαγαζί και έναν άνθρωπο που υπήρξα κι αν στο μέλλον θα είμαι ξανά μαζί είναι δικαίωμα μου».

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers και φωτογραφικό υλικό βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στα Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.