Σαρωτική για άλλη μία φορά ήταν η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου,  την οποία συνάντησε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Αρχικώς δήλωσε πως χαίρεται που υπάρχουν πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές «γιατί αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουμε δουλειά, αλλά ότι είμαι άνθρωπος που θέλω την πρωτιά και το καλύτερο για το κανάλι μου, ισχύει».

Αναφορικά με την επιστροφή του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή της, δήλωσε πως χαίρεται πολύ και πως είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά πολύ και είχαν πάντοτε επικοινωνία.

«Με κάποιους ανθρώπους  που ταιριάζετε τηλεοπτικά καλό είναι να μην χάνεται αυτό» συμπλήρωσε.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι περίεργο τρένο, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα τη τιμή να συνεργάζομαι μαζί του» είπε για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ερωτώμενη για την απουσία της Φαίης Σκορδά από την εκπομπή «Το Πρωινό» απάντησε πως είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για νούμερα. «Μου αρέσει η φρεσκάδα της Δούκισσας Νομικού και την εκτιμώ σαν άνθρωπο πολύ» προσέθεσε.

Για την απουσία της Ιωάννας Μαλέσκου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δήλωσε πως την κάλεσε η ίδια να την ευχαριστήσει για τη στήριξή της. «Μου μίλησε πολύ ωραία, της έδωσα και εγώ κάποιες συμβουλές, γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σε στηρίζουν και ξαφνικά να σε αδειάζουν» ανέφερε.

Τέλος, είπε πως ευχήθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της, μέσω του Instagram και διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.