Κατερίνα Καινούργιου για Θεοδώρα Βουτσά: «Με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα»

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

O Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και αναφέρθηκε σε ένα έντονο περιστατικό με τον κατηγορούμενο όταν τον έπιασε από τον λαιμό πάνω στη σκηνή. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε σταθεί στην προσωπική μου ζωή, ήταν φίλος μου, το τι έκανε μετά και το τι στάση τηρώ τώρα, δείχνουν τι άνθρωπος είμαι. Μπορεί να με έχει αρπάξει από τον λαιμό αλλά μου έχει σταθεί σαν αδελφός», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ωστόσο η δήλωση αυτή εξόργισε την Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ξέσπασε λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή σε ακούνε πολλοί άνθρωποι και θέλω να πω ότι δεν μπορείς να ανέχεσαι μία βίαιη συμπεριφορά και να λες σε συγχωρώ. Τι λες τώρα; αυτό το μήνυμα περνάμε; Τέλος στη βία. Σπύρο θα ήθελα να σου θυμίσω ότι είμαι η κοπέλα που όταν ξεκίνησα 18 ετών και ήμουν στο Τηλεάστυ, βρέθηκα σε παράστασή σου, και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, η Θεοδώρα Βουτσά, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα και εσύ κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό για ποιο λόγο μίλησε άσχημα και τώρα μου λες ότι δέχεται κάτι τέτοιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη;», είπε με ένταση η Κατερίνα Καινούργιου. Δες περισσότερα στο απόσπασμα εδώ:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed