Κατερίνα Καινούργιου: Η ενόχληση για τις ερωτήσεις περί εγκυμοσύνης

«Πήραν τηλέφωνο τους γονείς μου στο σπίτι και τους ζητούσαν μια δήλωση»

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης για την παρουσιάστρια ξεκίνησαν από τη δική της εκπομπή προ ημερών όταν οι συνεργάτες της αστειεύτηκαν με την αδιαθεσία της Κατερίνας. Τελικά, το τσουνάμι ήταν τόσο μεγάλο που «χτύπησε» ακόμα και τους γονείς της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τις φήμες και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τους δημοσιογράφους που κάλεσαν τους γονείς της για να ζητήσουν μια δήλωσή τους σχετικά με την «εγκυμοσύνη» εκείνης: «Δεν ήταν άκομψο το ότι η Ηλιάνα ρώτησε τη δημοσιογράφο αν είμαι έγκυος. Άκομψο ήταν όταν κάποιοι πήραν την Παρασκευή τηλέφωνο τους γονείς μου και τους ζητούσαν δηλώσεις. Άκομψες είναι κάποιες κριτικές που έβγαλαν κάποιοι και λένε ότι “έχει ανοίξει η λεκάνη της και περιμένει κορίτσι”. Για να τελειώνει αυτή η ιστορία, όταν μια γυναίκα μπορεί να έχει λίγο πρηστεί. Όταν μια γυναίκα στα 35-36 μπορεί να μην νιώσει καλά -όπως είχε γίνει πριν από λίγο καιρό- οι λόγοι δεν είναι μόνο εγκυμοσύνη. Μπορεί να είναι κάποια θεραπεία, ορμόνες, κάποια άλλη διαδικασία ή να είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα».

«Δεν είμαι έγκυος, αλλά δεν μου αρέσει να απολογούμαι. Μπορεί σε λίγο καιρό, μπορεί σε μερικά χρόνια, μπορεί ποτέ να είμαι ή να μην είμαι έγκυος. Δεν θέλω να παίζω με αυτό. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα. Αν μείνω έγκυος θα φανεί και δεν θα το πω».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed