Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά ειρωνικά στη Μαρία Μπακοδήμου: «Να δεχόμαστε και την επιτυχία των πιο νέων»

«Έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ντέπυς Γκολεμά στη Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στην Μαρία Μπακοδήμου για την αναφορά που έκανε σε εκείνη το σαββατοκύριακο στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Γεια σου» είχε κάνει τότε λόγο για στημένες κόντρες και έρευνες γύρω από τις τηλεοπτικές εκπομπές και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί για όσα ακούστηκαν.

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε αναφέρει στην εκπομπή της: «Θέλω να μιλήσω για τις στημένες κόντρες που συζητήθηκαν. Η ένταση δημιουργεί μια τηλεθέαση και βλέπεις αυτό… Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι. Αυτό μπορεί και να το τροφοδοτούν με έναν τρόπο κάποιοι στο ακουστικό. Θέλω να πω κάτι σε αυτό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος, που έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση, έχει επίπεδο. Δεν είναι ένας τυχαίος που βρέθηκε και κάθεται στην τηλεόραση 40 χρόνια. Στον Ανδρέα Μικρούτσικο δείχνεις σεβασμό κι είναι υποχρεωτικό αυτό. Αν δεν το ξέρεις, να το μάθεις. Οπότε το κλείνω χωρίς να αναφερθώ προσωπικά».

Λίγες μέρες μετά, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε σαφή απάντηση, στα υπονοούμενα που ακούστηκαν λέγοντας: «Θέλω να πω κάτι επειδή με στεναχώρησε κάτι που είπε η Μαρία Μπακοδήμου. Με όλο το σεβασμό στα χρόνια και την πορεία της, να πω ότι εδώ δε στήνουμε κανέναν καβγά και δεν μας υποχρεώνει κανένα ακουστικό να στήσουμε το οτιδήποτε. Ούτε υπάρχει καμία έρευνα στον σταθμό που να λέει ότι «αυτό πουλάει γι’ αυτό η εκπομπή είναι πρώτη» και σας το λέω επίσημα. Έρευνες στον σταθμό γίνονται για το ποιες είναι αγαπημένες παρουσιάστριες στο κοινό. Για να είμαι εδώ και σε αυτή τη θέση, προφανώς και ο σταθμός έχει κάνει έρευνα. Παρ’ τε και ένα τηλέφωνο στον σταθμό γιατί ήταν άσχημο αυτό».

«Στεναχωριέμαι από γυναίκες οι οποίες έχουν πορεία και έχουν κάνει επιτυχίες, τα πιο νέα κορίτσια λίγο να τα υποτιμούν. Αυτό. Να δεχόμαστε και την επιτυχία των πιο νέων λοιπόν». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed