Η τηλεοπτική επιστροφή της Kate Walsh στον 19ο κύκλο του Grey’s Anatomy είναι γεγονός, αφού η είδηση ανακοινώθηκε ως αποκλειστικότητα από το Deadline. Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Dr. Addison Montgomery και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς χαρακτήρες τις πρώτες σεζόν του ιατρικού δράματος, θα επιστρέψει έπειτα από τις δύο guest εμφανίσεις που πραγματοποίησε την προηγούμενη σεζόν.

Η Walsh είχε υποδυθεί την πρώην σύζυγο του πρωταγωνιστή της σειράς, Patrick Dempsey, ενώ από το 2007 έως το 2013 πρωταγωνίστησε στην πρώτη spinoff σειρά του Grey’s Anatomy με τίτλο “Private Practice”. Εκ τότε η ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως το “13 Reasons Why” και “Emily in Paris” αλλά πραγματοποίησε την επιστροφή της στο 18ο κύκλο του Grey’s Anatomy, παρουσιάζοντας στο κοινό και το θρήνο της για το χαμό του πρώην συζύγου της. «Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον», είπε πέρσι η Walsh σε μία συνέντευξή της αναφορικά με την επιστροφή της. «Αλλά προς το παρόν, αυτό είναι που έχουμε σχεδιάσει: απλώς να εμφανιστεί η Addison και θα δούμε τι θα συμβεί».

Αυτή η είδηση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι η βασική πρωταγωνίστρια της σειράς, Ellen Pompeo, που υποδύεται την Meredith Grey, θα έχει μειωμένο τηλεοπτικό χρόνο. Τα 20+ επεισόδια της 19ης σεζόν θα ξεκινούν και θα ολοκληρώνονται με την αφήγησή της αλλά η ηθοποιός θα εμφανιστεί σε μόλις οκτώ από αυτά. Η Pompeo είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός της σειράς αλλά θα αναλάβει το ρόλο της παραγωγού και πρωταγωνίστριας σε μία μίνι σειρά του Hulu, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο τίτλος της.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου