Καρτελιάς- Παπίλα: Ποια παίκτρια ριάλιτι θέλουν στο πλευρό τους

Το πρωινό του Star βρίσκεται σε αναβρασμό για τους συνεργάτες που θα πλαισιώνουν το νέο τηλεοπτικό δίδυμο

Μετά το «όχι» του σεφ Λάμπρου Βακιάρου για να βρεθεί στο πρωινό του Star, ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα αναζητούν νέο συνεργάτη. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής αναζήτησαν άλλους τηλεοπτικούς μάγειρες για να βρεθούν στην κουζίνα του νέου πρωινού.

Η λύση φαίνεται πως βρέθηκε γρήγορα και ακούει στο όνομα της Μαργαρίτας Νικολαΐδη. Η νέα τηλεοπτική μαγείρισσα είναι η φετινή νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής, Master Chef. Όλα δείχνουν πως είναι ένα βήμα πριν υπογράψει με το κανάλι για την νέα της συνεργασία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr, στα δοκιμαστικά η Μαργαρίτα Νικολαΐδη άρεσε πολύ στους υπεύθυνους της εκπομπής. Έτσι, πολλοί πιστεύουν πως η νικήτρια του Master Chef θα κλέψει την παράσταση στην κουζίνα του νέου πρωινού.

Όσο για τα άλλα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν το δίδυμο των παρουσιαστών, η Νανά Ηλιοπούλου θα βρίσκεται στην παρέα της. Αναζητείται ένα ακόμη πρόσωπο για να συμπληρωθεί το καρέ. Ο δημοσιογράφος ΑΡΤ που είχε ακουστεί πως θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής φαίνεται πως θα κάνει τα ζωντανές συνδέσεις με καλεσμένους και happenings.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed