Καρολίνα Καλύβα για τον Μάριο Πρίαμο και τον Bo: «Ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε…»

«Ούτε εγώ ήξερα τι με περιμένει έξω» – «Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ήταν ένας μήνας σχέση»

Η Καρολίνα Καλύβα έχει επιστρέψει μόλις λίγες ημέρες από τον Άγιο Δομίνικο και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι.

Όπως όλοι οι Survivors που αποχωρούν από το παιχνίδι έτσι και η Καρολίνα πήγε για την προβλεπόμενη συνέντευξή της στο στούντιο της εκπομπής και φυσικά μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο.

Η Καρολίνα είπε αρχικά: «100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, δεν είδες πώς έφυγα; Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και στο πώς εκφράζοντα».

Έπειτα πρόσθεσε: «Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, ποσοτικά, έχει να κάνει με το τι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει, ενώ ο Μάριος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα, χαμηλά και να μη δίνει δικαίωμα στους ανθρώπους να μιλάνε. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. Εδώ καλά καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα τα λέγαμε στον κόσμο;».

Τέλος, είπε: «Αυτό που σκέφτηκα στο συμβούλιο είναι ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί εκεί έξω μια ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Ούτε εγώ ήξερα τι με περιμένει έξω… Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ήταν ένας μήνας σχέση». Για το τι της είπε τελικά ο Μάριος Πρίαμος λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, η Καρολίνα απάντησε: «Ας μείνει ερωτηματικό». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed