Καρολίνα Καλύβα για Μπο: «Του έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησε. Το αν ζήτησα συγγνώμη είναι προσωπικό δεδομένο»

«Δεν χρειάζεται να απολογηθώ για κάτι»

Στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, που ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star. Η Καλύβα αναφέρθηκε μάλιστα και στη σχέση που έχει σήμερα με τον Μπο αλλά και στο μήνυμα που του έστειλε και δεν έλαβε απάντηση.

Στο “Πρωινό μας” προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις του Μπο, λίγο πριν την αναχώρησή του για την Κύπρο, με την Καρολίνα να σχολιάζει: «Τα είπε τέλεια ο Μπο και μπράβο του. Κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία, αλλά εντάξει. Όταν γίνεται δημόσια όχι, δεν του δίνω δίκιο. Έκανε repost stories φίλων του που σχολίαζαν και ήταν φάουλ γιατί εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω. Θα έπρεπε να περιμένει να με ακούσει» ανέφερε αρχικά η Καλύβα.

Στη συνέχεια μάλιστα προσέθεσε πως η ίδια προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, αφότου αποχώρησε από το παιχνίδι, για να του εξηγήσει τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση. «Του έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησε» είπε η πρώην Survivor και όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη τη ρώτησε για το αν ζήτησε συγγνώμη, η ίδια τόνισε: «Το αν ζήτησα συγγνώμη είναι προσωπικό δεδομένο».

Αναφορικά με τις συναντήσεις που πραγματοποιούσε με το Μάριο Πρίαμο σε μία απομακρυσμένη καλύβα και τις δηλώσεις της στο παιχνίδι, ότι δεν την απασχολεί η πιθανή ποινή της ομάδας της, η Καρολίνα επεσήμανε: Όταν βγήκε η προειδοποίηση δεν ξαναειδωθήκαμε. Όταν βγήκε η ποινή. Οπότε, αν μη τι άλλο για το πρώτο πράγμα που νοιάζομαι είναι το καλό της ομάδας και όχι να προκαλώ κακό». Για τις συγκεκριμένες δηώσεις μάλιστα διευκρίνισε ότι τις έκανε αναφορικά με τη σχέση Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη: «Επειδή πράττω με το συναίσθημα και τα συναισθήματά σου τα ζεις, τα θυμάσαι. Ήταν καθαρά γύρω από το θέμα ΜαριαλέναςΣάκη, ότι είναι δύο άνθρωποι που είναι τόσα χρόνια μαζί και είναι τόσο κοντά αλλά τόσο μακριά».

Σχετικά με τη στάση που κράτησε ο Μάριος Πρίαμος, αφότου αποκαλύφθηκε το μεταξύ τους ειδύλλιο, η Καλύβα είπε για τα συναισθήματα του παίκτη ότι «Το ξέρω εγώ. Και νομίζω εγώ πρέπει να το ξέρω. Μόνο εγώ. Δεν χρειάζεται να απολογηθώ για κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed