Καλομοίρα: Η επιστροφή στην Ελλάδα, το MadWalk και η επιθυμία της να συμμετάσχει στη Eurovision

«Θα πήγαινα ξανά γιατί θέλω τα παιδιά μου να με δουν πάνω σε αυτή τη σκηνή μια μέρα»

Η κάμερα του “Mega Καλημέρα” βρέθηκε στις πρόβες του MadWalk και η Καλομοίρα, που πριν λίγα εικοσιτετράωρα επέστρεψε στην Ελλάδα, μίλησε για την επερχόμενη εμφάνισή της, τα παιδιά της και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision.

Έχοντας παρουσιάσει πριν λίγες εβδομάδες τον ξανθό εαυτό της, η Καλομοίρα δήλωσε ότι ετοιμάζει μία εμφάνιση έκπληξη για τα φετινά MadWalk. «Θα είναι έκπληξη η εμφάνισή μου στο MadWalk, θα δείτε μια άλλη Καλομοίρα. Δεν έχω άγχος, αλλά έχω άγχος που δεν έχω άγχος. Η Ελλάδα μου είχε λείψει πολύ, κάθε φορά που βρίσκω τον χρόνο παίρνω το αεροπλάνο και έρχομαι. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου και εδώ» ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά τα παιδιά της, δήλωσε πως δε θα την παρακολουθήσουν live λόγω των σχολικών τους υποχρεώσεων αλλά και επειδή θα ήθελε να είναι σε μεγαλύτερη ηλικία ώστε να αντιληφθούν τι ακριβώς κάνει. «Δεν έχουν έρθει να με δουν τα παιδιά μου να τραγουδάω, γιατί θέλω η στιγμή να είναι η σωστή, να είναι μεγάλο πράγμα και τώρα είχαν σχολείο και δεν μπορούσα να το βγάλω. Στον γιο μου αρέσει πολύ το πιάνο και τρελαίνομαι γι’ αυτό αλλά προσπαθώ να μην του το δείξω».

Επιπλέον, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο που οι θαυμαστές της φώναζαν παντού συνθήματα για την ίδια αλλά και για την επιθυμία της να επιστρέψει μια μέρα στη σκηνή της Eurovision. «Ναι θα πήγαινα ξανά γιατί θέλω τα παιδιά μου να με δουν πάνω σε αυτή τη σκηνή μια μέρα, αλλά αν είναι να συμβεί».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed