Καινούργιου-Σπυροπούλου: Η τηλεοπτική συνάντηση, οι παρεξηγήσεις, οι ειρωνείες και τα προσωπικά σχόλια

«Τι έχεις μαζί μου;», «Ναι, αγάπη μου», «Δεν μας μιλάς κι εγώ δεν υπάρχει λόγος να σε παίζω» και άλλες ατάκες

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος, το ζευγάρι που αποχώρισε από το J2US, καλεσμένοι της Κατερίνα Καινούργιου. Το παιχνίδι, όμως, λίγο απασχόλησε τη συνέντευξή τους.

Η συζήτηση των δύο γυναικών ξεκίνησε με τις μεταξύ τους παρεξηγήσεις.

«Τι έχεις μαζί μου;» ήταν η πρώτη ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εμείς μιλούσαμε σε όλους! Όταν έπαιξες ένα απόσπασμα είπα “γιατί δεν κάνουμε κοινές δηλώσεις;”. Εμείς θα ερχόμασταν ούτως ή άλλως εδώ, έλεγα “θα τη συναντήσω την Κατερίνα μια και καλή”. Δεν θα ήθελα να σταθούμε εκεί γιατί δεν υπάρχει ούτε κακή πρόθεση ούτε φυσικά κάτι προς τον σταθμό – γι’ αυτό και ήρθα κιόλας».

«Ναι, γιατί κι εγώ άκουσα πράγματα όπως ότι μας παίζετε αναγκαστικά στην εκπομπή επειδή ήμασταν στο J2US και δεν έχετε όρεξη να μας ξαναπαίξετε. Υπάρχουν και από τις δύο πλευρές πράγματα που λέγονται… Χοντρά πράγματα! Εγώ έχω μνήμη χρυσόψαρου, λύθηκαν γι’ αυτό είμαι εδώ» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είπα εγώ κάτι τέτοιο στον αέρα; Εσύ αγνόησες τον ρεπόρτερ. Δεν μας μιλάς κι εγώ δεν υπάρχει λόγος να σε παίζω» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επίσης είχα και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Alpha. Δεν έφυγα κακήν κακώς! Ούτε μου φέρθηκαν άσχημα. Μου φέρθηκαν και τους φέρθηκα εξαιρετικά. Εγώ διορθώνω κάποια πραγματάκια που ειπώθηκαν στην εκπομπή. Μιας και ήρθα, να πω και κάτι» είπε σε κάποια άλλη στιγμή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αυτήν τη συζήτηση με ανταλλαγή πυρών πρέπει να τη δεις:

 

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed