Ησαΐας Ματιάμπα για τη γυμνή εμφάνισή του στο θέατρο: «Τα πετάμε όλα έξω, χωρίς ενδοιασμούς!»

«Δε σβήνουν τα φώτα, φουλ ανοικτά όλα, για να φαίνονται»

Ο Ησαΐας Ματιάμπα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» όπου έμφανίζεται γυμνός.

Η συζήτηση του Ματιάμπα με τον Σεργουλόπουλο ξεκίνησε από μία παλιά συνεργασία που είχαν οι δυο τους και τότε ο παρουσιαστής ρώτησε τον τραγουδιστή και ηθοποιό σχετικά με την τωρινή γυμνή εμφάνισή του στο θέατρο. «Τα πετάμε όλα έξω, χωρίς ενδοιασμούς! Πληρωνόμαστε καλά γι’ αυτό» είπε αρχικά ο Ματιάμπα. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «Όχι, δε σβήνουν τα φώτα, φουλ ανοικτά όλα, για να φαίνονται. Όχι, δεν αισθάνομαι άσχημα» δήλωσε προκαλώντας γέλιο στο Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά αφού αναπαριστούσε τις αντιδράσεις του κοινού.

Στη συνέχεια, ο Ησαΐας Ματιάμπα τόνισε με χιούμορ πως «Έχουν πάρει το φωτισμό από το Δήμο Αθηναιών και τον έχουν φέρει στο Βέμπο» ενώ σχολίασε ότι υπήρχε αμηχανία σε κάποιες από τις πρώτες πρόβες αλλά μετά την απέβαλαν όλοι οι συμμετέχοντες.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed