Ιωάννα Τούνη: «Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει, επειδή εγώ ξέρω»

Η ενόχληση για τον «τιμοκατάλογο» συνεχίζεται

Μετά την Κατερίνα Καραβάτου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ο επόμενος… «στόχος» που έβαλε η Ιωάννα Τούνη στα παρασκήνια του J2US. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day τη ρώτησε για τον τιμοκατάλογο του Instagram που είδε το φως της δημοσιότητας, με το μοντέλο να «ξαναχτυπά», λέγοντάς του να ρωτήσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πόσα παίρνει.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είπε με φανερή την ενόχληση στο πρόσωπό της: «Από ποια εκπομπή είσαι; Από τη Σταματίνα. Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει. Επειδή εγώ ξέρω. Ξέρω πολύ καλά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσετε όλες τις παρουσιάστριες και τις τραγουδίστριες κλπ πόσα παίρνουν. Και έπειτα να έρθετε και σε μένα και κάντε μια σύγκριση. Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει και δε θέλω να δώσω άλλη έκταση».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε πως «η Ιωάννα Τούνη φάνηκε πως είναι ενοχλημένη με τον τιμοκατάλογο και δικαίως. Εμένα με ενόχλησε που δημοσιεύτηκε, γιατί κάποιος την παγίδευσε. Σίγουρα το Instagram είναι ένας χώρος που βγάζει κόσμος χρήματα.  Απλά στοχοποιήθηκε επειδή ήταν η πρώτη Ελληνίδα που βγήκαν ανοιχτά το πόσα παίρνει. Εσείς δηλαδή συμφωνείτε με τη δημοσίευση του τιμοκαταλόγου; Πάντως εμένα που λέει που ξέρει τις τιμές μου, δε μου έχει κάνει ποτέ πρόταση για να της πω. Αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο να τις συζητήσουμε».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed