Ιωάννα Τούνη: Απαντά στην κριτική της Γερμανού

«Είχε δίκιο, δεν χρησιμοποιώ σωστά τα social»

Πριν μόλις μερικές μέρες, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την Ιωάννα Τούνη μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: «Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή τη διακρίνει μια αμετροέπεια. Δεν έχει μέτρο. Μέσα στον ενθουσιασμό της επειδή έχει πάρα πολλούς followers. Είναι παραπάνω παρορμητική από ότι θα έπρεπε και χειρίζεται λίγο λάθος τα social media της. Δηλαδή αντί να επηρεάσει τον κόσμο ως influencer σε καλά πράγματα, κάνει μια υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής ως μη όφειλε να την κάνει».

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στις κάμερες και φυσικά της έγινε ερώτηση για τα αρνητικά σχόλια που υπήρξαν μετά τις αναρτήσεις της το Καλοκαίρι αλλά και πρόσφατα για γνωστή αεροπορική εταιρεία. Παράλληλα ανέφερε πως σωστά η Ναταλία Γερμανού είπε πως χειρίζεται λάθος τα social media τη αναφέροντας: «Υπάρχουν φορές που και εγώ ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Κάνω το εξής λάθος… Μιλάω στο Instagram μου, όπως μιλούσα όταν είχα 5.000 ακολούθους και όπως μιλάω στην παρέα μου. Είμαι υπέρ του δέοντος αυθόρμητη και το πληρώνω. Όλα έχουν ένα τίμημα» . Όσον αφορά τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η influencer σχολίασε: «Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πολύ ορθά και η άποψη της ήταν τοποθετημένη σωστά. Όντως χειρίζομαι λάθος τα social media, από την άποψη ότι έχω στο μυαλό μου ότι είμαι η Ιωάννα και είναι όλα κουλ».

Δες το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed