Η Ιωάννα Παππά μιλά για τον ερχομό του γιου της: «Τα πρώτα δύο χρόνια περάσαμε αρκετά δύσκολα ως ζευγάρι»

«Αν αφήσεις έναν άνδρα περνάει ο χρόνος, είναι δύσκολο να το προτείνει ο άνδρας»

Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμα-δες” και μίλησε στην Τζένη Θεωνά για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια με το σύζυγό της, Κωνσταντίνο Πάντο.

Η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε αρχικά ότι φοβάται αρκετά για το γιο της επισημαίνοντας πως «Είμαι φοβική σε σχέση με ατυχήματα, φοβάμαι μην χτυπήσει». Όσον αφορά την απόφασή της να αποκτήσει παιδί, η ίδια δήλωσε ότι σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και ο Πάντος αλλά η πρωτοβουλία ήταν δική της. «Ένιωσα ότι ήθελα να γίνω μητέρα και επειδή υπήρχε αυτή η σχέση το αποφασίσαμε. Θα μπορούσαμε και νωρίτερα αλλά επειδή τις περισσότερες φορές πρέπει να παίρνουμε εμείς την πρωτοβουλία… Αν αφήσεις έναν άνδρα περνάει ο χρόνος, είναι δύσκολο να το προτείνει ο άνδρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Παππά υπογράμμισε ότι η γέννα της δεν την απέτρεψε από την επιστροφή στη δουλειά της, καθώς επέστρεψε στο θέατρο λίγες εβδομάδες αργότερα. «Επέστρεψα γρήγορα στη δουλειά, έγινε όλο πολύ προγραμματισμένο. είχα πίστη ότι θα πάνε όλα καλά, είχα συζητήσει τότε με τον Άρη Μπινιάρη ότι σε 25 μέρες θα ξεκινήσω πρόβες» είπε η ηθοποιός.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ζευγάρι η ίδια και ο Κωνσταντίνο Πάντο καθώς άλλαξαν οι ισορροπίες στην καθημερινότητά τους. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «Τα πρώτα δύο χρόνια περάσαμε αρκετά δύσκολα ως ζευγάρι, ήταν η αλλαγή τεράστια, οι ευθύνες πάρα πολλές και μέχρι να καταλάβουμε ότι μπορούμε να συντονιστούμε ήταν πολύ δύσκολα» επεσήμανε η Ιωάννα Παππά.Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed