Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όσα δήλωσε για τον ξυλοδαρμό στα βραβεία MAD και την Έλενα Παπαρίζου «Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη»

«Δυστυχώς, το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στις οποίες μίλησε για το περιστατικό βίας που διαδραματίστηκε στα MAD VMA 2022, ανάμεσα στον Snik και στον Light. Η Παλιοσπύρου μεταξύ άλλων δήλωσε πως «Πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου».

Τη στιγμή που ήταν επάνω στη σκηνή για να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου, ξεκίνησε το περιστατικό ξυλοδαρμού ανάμεσα στους δύο trappers «Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς, το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται».

Στη συνέχεια μίλησε για τα συναισθήματά της εκείνη τη στιγμή λέγοντας ότι πάγωσε και προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, πως τα πράγματα ξέφυγαν αλλά και τονίζοντας από το μικρόφωνο οτι δεν πρέπει να είμαστε υπέρ της βίας. Αναφορικά με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία βρέθηκε ανάμεσα στον ξυλοδαρμό και φυγαδεύτηκε, η Παλιοσπύρου είπε ότι «Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω, της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη. Ήθελα να την ακολουθήσω στο καμαρίνι της γιατί φοβόταν. Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να τις λύσουν εδώ».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed