Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη σειρά που μόλις κυκλοφόρησε. Το «δυνατό χαρτί» του Netflix για το 2022 είναι η αληθινή ιστορία της Anna Sorokin.

Το Inventing Anna είναι μια αμερικανική μίνι σειρά του Netflix, που βασίζεται σε άρθρο του περιοδικού New York και επικεντρώνεται στην Anna Delvey το πλαστό όνομα της απατεώνισσας που έπεισε την ελίτ της Νέας Υόρκης ότι ήταν Γερμανίδα κληρονόμος με σκοπό να κλέψει τα χρήματά τους.

Το 2018, το περιοδικό Times δημοσίευσε ένα άρθρο για τη 29χρονη Ρωσίδα Anna Sorokin, που υποδυόταν μια πλούσια Γερμανίδα κληρονόμο την Anna Delvey η οποία δημοσίευε στα social media φωτογραφίες από πάρτι και εξωτικά μέρη και κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα σε πλούσιους τους οποίους εξαπάτησε και τους απέσπασε στο σύνολο 275.000 δολάρια σε διάστημα δέκα μηνών. Η Anna Delvey, που υποδύεται η Τζούλια Γκάρνερ, η οποία έγινε γνωστή από το ρόλο της Ρουθ στη σειρά Ozark, δεν καταδεχόταν να πληρώσει τα δείπνα, τις διαμονές της στα πολυτελή ξενοδοχεία και όλη τη χλιδάτη ζωή που έκανε.

Τον Απρίλιο του 2019, η Delvey καταδικάστηκε από δικαστήριο του Manhattan για τέσσερις κατηγορίες κλοπής, τρεις κατηγορίες για μεγάλη κλοπή και μία κατηγορία για απόπειρα μεγάλης κλοπής. Εκείνο τον Μάιο, καταδικάστηκε σε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια φυλάκιση μετά από μια δίκη που κράτησε ένα μήνα.

Όλη η ιστορία της «έξυπνης απατεώνισσας» ξεδιπλώνεται σε μια μικρού μήκους σειρά γεμάτη χλιδή, πλούτο αλλά και πολλή αγωνία.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.